VI har pr 2. januar 2024 købt og overtaget franchisekæden One2move Biludlejning

Pressemeddelelse

Horsens den 02.01-2024

Værkstedernes Indkøbsforening køber One2Move Biludlejning

Værkstedernes Indkøbsforening har pr 2. januar 2024 overtaget selskaberne One2move International og One2move.dk, meddeler Niels Bork, direktør for Værkstedernes Indkøbsforening.

”Forhandlingerne har stået på i et stykke tid, men nu er vi kommet i mål. One2move kæden har eksisteret siden 1995 og er et særdeles kendt brand, både hos forbrugerne og hos ejere af potentielle biludlejningsforretninger. One2move disruptede dengang biludlejningsbranchen, ved som de første at tilbyde udlejning af nyere brugte biler, til særdeles skarpe priser” udtaler Niels Bork.  

Med overtagelsen nærmer de to kæder sig nu tilsammen 100 udlejningsforretninger – One2move Biludlejning med 55 udlejningsforretninger og Autokonzept Biludlejning, stiftet af Værkstedernes Indkøbsforening i 2018, med 40 udlejningsforretninger.

Sælger og tidligere ejer Rune Haugset udtaler: "Det er selvfølgelig svært at sige farvel til O2M, som jeg har været en del af i mange år, af flere omgange, men jeg er udpræget iværksætter og har også et andet selskab som kræver alt min tid. Derfor var det bestemt ikke uinteressant, da Værkstedernes Indkøbsforening henvendte sig. Jeg tror, at en fuldtids professionel ledelse og styring vil styrke O2M-kæden betydeligt.”

De tre medarbejdere i One2move fortsætter uændret og der kommer nu en proces der skal afklare hvordan styrker og ressourcer kan udnyttes og optimeres til glæde for alle de næsten 100 udlejningsforretninger.

Målet er primært at styrke den samlede forretning, og at gøre det mere attraktivt at være en del af udlejningsforretningerne. Der ligger betydelige besparelsesmuligheder i at samle administration, marketing og It under et. Det åbner også op for bedre muligheder for at udvikle nyt IT og tiltag der kan styrke udlejningsforretningernes konkurrenceevne.

”VI er ejet af vores medlemmer hvilket betyder at One2move nu indirekte ejes af autobranchen selv. Resultaterne, vi skaber, gavner derfor branchen som helhed, og ikke kapitalfonde eller udenlandske selskaber” tilføjer Niels Bork.                        

Seneste nyheder
VI køber One2move Biludlejning
04-01-2024

Værkstedernes Indkøbsforening køber One2move Biludlejning

Læs mere
VI stifter selskabet Z-Danmark ApS og får rettighederne til Ziebart
02-10-2023

Ziebart er verdens største franchisekæde indenfor pleje og beskyttelse af biler

Læs mere
VI og Ovethi indgår ny aftale
27-09-2023

Ovethi tilbyder samme dags levering af dæk på hele Fyn og i Syd- og Sønderjylland, ved bestilling inden kl 10.00. Aftalen giver VI's medlemmer gode muligheder for at tilbyde deres kunder dækmærkerne Vredestein og Gislaved til skarpe priser, men stadig med en fornuftig avance til værkstederne. Mere information kan fås hos VI på 6616 3019

Læs mere