Ny aftale om ladestandere fra OK

Der er godt nyt til de bilister, som planlægger at lægge vejen forbi ét af de mange værksteder i Værkstedernes Indkøbsforenings medlemskreds. Når bilister fremover besøger ét af de knap 900 værksteder kan de ikke alene få fikset deres bil, men også få tilbudt en ladeløsning fra energiselskabet OK.

Vi håber på, at det nye samarbejde gør det nemt og trygt for vores medlemmer at sende deres kunder, som handler brugt el- eller hybridbil, videre til en troværdig ladeoperatør. En ladeoperatør som de måske i forvejen kender til via andre produkter”, siger Henrik Koed, der er indkøber og intern sælger i Værkstedernes Indkøbsforening.

”Desuden er vi glade for, at aftalen også giver vores medlemmer mulighed for selv at erhverve sig en ladeløsning til deres værksted, så de både kan servicere kundebilerne og lade deres egne elbiler”, tilføjer Henrik Koed.

Seneste nyheder
VI køber One2move Biludlejning
04-01-2024

Værkstedernes Indkøbsforening køber One2move Biludlejning

Læs mere
VI stifter selskabet Z-Danmark ApS og får rettighederne til Ziebart
02-10-2023

Ziebart er verdens største franchisekæde indenfor pleje og beskyttelse af biler

Læs mere
VI og Ovethi indgår ny aftale
27-09-2023

Ovethi tilbyder samme dags levering af dæk på hele Fyn og i Syd- og Sønderjylland, ved bestilling inden kl 10.00. Aftalen giver VI's medlemmer gode muligheder for at tilbyde deres kunder dækmærkerne Vredestein og Gislaved til skarpe priser, men stadig med en fornuftig avance til værkstederne. Mere information kan fås hos VI på 6616 3019

Læs mere